top of page

Jamaica vom Quettinger Hof

 

 

 

 

 

 

 

 

NUCH

 

15.02.2008 - 11.04.2019

 

Min lille hjerteknuser. Aldri før har en hund klart å manipulerer meg slik hun gjorde. Fra den dagen hun ble født følte jeg at det var noe imellom oss. Hun ble 8 uker og det var egentlig meningen at hun skulle bo som fôrhund i Danmark hos min gode venninne Betina, men jeg klarte ikke å sende henne ifra meg. Hun rørte noe i meg som fikk meg til å smelte. Så da ble det slik at hun ble hos oss.

Hun kjente alltid sine grenser, men de var det ikke mange av, så hun bestemte nok litt for mye selv. Jamaica hadde veldig mye vakt i seg, og jeg visste at hun ikke ville svikte meg. Her hjemme var hun uten tvil sjef når andre hunder kom til oss. Men hun har aldri slås, for hun var klar over at jeg ikke aksepterte det. Hun var min skygge, alltid rundt meg.

Hun var en solid bygd tispe, som gjorde det bra i utstillingsringen. Utstilt med BIR valp og BIG 1, CK og CERT fra Norsk Vinner Utstilling (bare 9 mnd da). Da hun fylte 2 år ble hun utstillingschampion.

Hun var HD fri og gjorde en meget bra MH.

Hun fikk dessverre aldri fått valper pga allergi. Men hun var meget glad når vi hadde valper i huset, og stilte gjerne opp som tante.

Med nesten 9 år ble det oppdaget en hissig bruskkreft under ribbeina hennes. Hun gikk igjennom en stor operasjon, 4 ribbeina ble fjernet. Men hun kom seg utrolig bra etter det.

Jamaica døde helt plutselig en kveld, 2 1/2 år etter operasjonen. Kreften hadde nok ligget i kroppen hennes, spredde seg plutselig med rasende fart i lungene og hun bare sovnet inn.

Jeg er så takknemlig for alt hun ga med. Hun avgjorde at hun ville bli hos meg, hun avgjorde også for meg når tiden var inne til å si ha det. 

Jeg elsker deg for alltid, Snuppelure

bottom of page